
CSÚCSBORVACSORA LIPTAI ZSOLT, A 2024-ES "ÉV BORTERMELŐJE" SZEMÉLYES RÉSZVÉTELÉVEL A GUNDEL BORPINCÉBEN
A több mint 130 éves Gundel Étterem egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, a különleges vendéglátással és a világszínvonalú magyar konyhával. A nagymúltú, méltán híres gasztronómiai úttörő a Gundel Borpinceként aposztrofált különtermét minden esztendőben a hazai borszakma legrangosabb elismerését kiérdemlő személynek, az "Év Bortermelőjének" dedikálja, így az idei évben ez az impozáns terem Liptai Zsolt, pincészetünk főborászának nevét viseli.
E megtisztelő együttműködés jegyében a Pannonhalmi Főapátság védőszentje, Szent Márton tiszteletére különleges borvacsorát rendezünk a Gundel lélekemelő miliőjében. A patrónus ünnepére időzített esemény érdekessége, hogy – az idei újbor kóstolásával bevezetve – a pincészet kínálatának válogatott darabjai mellett a Prior és Infusio csúcstételek legújabb évjárata is terítékre kerül.
A félórás érkezési időtartamot követően 18:00 órakor kezdődő programon a rendhagyó borsort személyesen Liptai Zsolt, a 2024-es "Év Bortermelője" kommentálja, míg a Gundel szakmailag elismert és mélyen elhivatott csapata az italokra hangolt izgalmas idényfogásokkal járul hozzá a korlátozott létszámú közönség emlékezetes vacsoraélményéhez.
