Webshop-információk

Kedves Vásárlónk!

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet céljai között régóta szerepel, hogy borászati és idegenforgalmi fejlesztéseink mellett kényelmi szolgáltatásainkat is bővítsük. Örömmel adjuk hírül ezúton, hogy alapos előkészítés után a Pincészet webáruháza megkezdte működését!
Mostantól bárki a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon juthat borainkhoz, hiszen számítógép előtt ülve vagy mobileszközzel a kezében bárhonnan s bármikor leadhatja megrendelését és intézheti a kifizetését, a csomag pedig néhány nap múlva házhoz érkezik, ráadásul bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén az ország bármely pontjára ingyenes kiszállítással.

Ahogy Pincészetünk újraalapításától fogva mindeddig, úgy ezentúl is a Bortársaság kiváló csapatával mint kizárólagos hazai kereskedőnkkel dolgozunk együtt, ugyanakkor bízunk benne, hogy a webáruházunk adta lehetőséggel sikerül a fogyasztóközönségünk eddiginél is szélesebb köre számára még közelebb hozni borainkat és reméljük, hogy Önt is elégedett új illetve visszatérő internetes vásárlóink között köszönhetjük, hiszen a képlet mostantól lényegesen leegyszerűsödött:

1. lépés: Kosárba → 2. lépés: Pohárba! ?
Egészségére!
Illés Tamás
marketing- és kereskedelmi vezető
0
    0
    Kosaram
    Your cart is emptyReturn to Shop