Borvidéki túrák

A Pannonhalmi Borvidék mintegy 650 hektárnyi művelt szőlőültetvényével Magyarország egyik legkisebb, ugyanakkor talán leghosszabb szőlészeti-borászati múltra visszatekintő régiója. A borvidék csaknem 100 évvel ezelőtti, többek között a bencés szerzetesek évezredes szakmai eredményein alapuló hazai és nemzetközi hírneve a szocializmus idején elhomályosodott. A rendszerváltozást követően azonban a borvidék a magas fokú szőlőművelés, a kíméletes borkészítés és immár a minőségi vendéglátás útján halad egykori (el)ismertségének visszaszerzése felé.

Ismerje meg ezt az egyedi klimatikus és talajtani adottságokkal bíró borvidéket, fedezze fel a borvidék pincészeteinek sajátosságait!
Vegyen részt az évente három alkalommal (januárban Vince-nap táján, Pünkösdkor és novemberben Márton-nap apropóján) megszervezésre kerülő pincejárásokon, vagy kérje bortúraajánlatunkat, akár egy délutánról, akár egy hosszú hétvégéről van szó! Amennyiben további információkat szeretne kapni lehetséges bortúracsomagjainkról, vagy egyéni programterv összeállítását igényelné, akkor kérjük, vegye fel velünk a közvetlen kapcsolatot a lenti elérhetőségeken.

KONTAKT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS:

Pannonhalmi Borvidéki Bor-Promóciós Kft. – Borbély Sándor
Telefon: +36/20/566-0803
E-mail: sandor.borbely@borpromo.hu
0
    0
    Kosaram
    Your cart is emptyReturn to Shop