Skip to main content

Boraink

Fehérboros ajándékcsomag

Termékleírás

A karácsonyi és év végi ünnepek alkalmából különféle ajándékcsomagokat és borválogatásokat alakítottunk ki, hogy az önálló tételeink közül történő választás helyett vagy mellett kész ötletekkel és kedvező árakkal könnyítsük meg a döntést.

Fehérboros ajándékcsomag tartalma:

  • 1 palack Pannonhalmi Tricollis fehér 2016
  • 1 doboz Miraculosum szappan körömvirág-kivonattal, szilva- és mandulaolajjal (125g)
  • 1 tubus Miraculosum intenzív ápolókrém körömvirág-kivonattal, szilva- és mandulaolajjal

Pannonhalmi Tricollis fehér 2016:

Az ünnepi összejövetelek elmaradhatatlan kísérője Tricollis-fehérborunk, amely a borvidék három tradicionális fajtájának – olaszrizling, rajnai rizling és fűszeres tramini – házasításából készült, kevés pinot blanc-nal kiegészítve. A több fajta gazdag íz- és illatjegyeit a gyümölcsösség foglalja keretbe. Friss, üde fehérbor a termőhely jellemzőivel.

Miraculosum szappan és intenzív ápolókrém:

Reisch Elek XVIII. században élt pannonhalmi bencés szerzetes és gyógyszerész különleges olajokból készülő Unguentum miraculosum – azaz ”Csodálatos kenőcs” – nevű készítményét igen hatékony szerként tartotta számon, a Miraculosum-család elnevezése ehhez a recepthez kötődik. A kozmetikai család készítményei körömvirág-kivonatot tartalmaznak, amely az apátsági kertben termesztett növényből helyben készül. A kizárólag természetes anyagokból felépülő illatkompozíció Zólyomi Zsolt parfümőr alkotása.

A Miraculosum-szappan magas organikus sheavaj-, extraszűz olíva-, kókusz-, mandula- és szilvamagolaj-tartalma különleges, krémes állagot és bőrápoló tulajdonságot biztosít. Felületének márványos rajzolata a körömvirág narancssárga színű szirmaiból készült kivonatnak köszönhető. A krém jellegzetessége a mélyreható, tápláló összetétel, a gazdag, selymes, olvadó textúra, amely használat után bársonyosságot biztosít és tartós ápoltság érzetét kelti.

A termékek hosszú, látványos készítésének minden lépése a Pannonhalmi Főapátság kozmetikai műhelyében – az Officina Sancti Martini manufaktúrában – történik.

Fehérboros csomag