Pannonhalmi Palackposta ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Pannonhalmi Palackposta
 
 
 
 

Mindennapjaink központi témájává, életünk szervezőjévé vált a világméretűvé burjánzó koronavírus-járvány. Mostanra talán kicsit megnyugodtak a felfokozott kedélyek, túl vagyunk az első ösztönös rohamtevékenységeken, a kapkodásokat előkészületek váltják fel, egyúttal pedig kezdjük tényként elfogadni, hogy a szilárdnak hitt rendszereink sérülékenyek és kiépített életünk tartópillérei sem megingathatatlanok. E mindenkit érintő szorult helyzetben örömünkre egyre több olyan gondolattal és cselekedettel találkozunk szűkebb és tágabb környezetünkben, amelyek önzetlenségről, gondoskodásról, emberségről szólnak.A Pannonhalmi Főapátság is ilyen felelősséggel és szándékkal hozott meg minden eddigi döntést és tesz további lépéseket annak érdekében, hogy a monostor falain belül és kívül élők testi-lelki épségét biztosítsa.

 
Fotó: Halla Bálint
Fotó: Halla Bálint
 

Az otthonmaradás most közös érdek. Ha önkéntes is, egy kényszerítő körülmény váltotta ki. A legtöbb, amit ebben a helyzetben megtehetünk, hogy pozitív szemlélettel közelítünk, derűvel viseljük, és megéljük benne a szépet, tartalmasat, értékeset – legyen szó otthonunkról, a velünk élőkről vagy akár önmagunkról. Hisszük, hogy borainkkal nagyban hozzájárulhatunk e törekvéseink elmélyítéséhez, hiszen egy pohár finom borral nagyobb élmény az étkezés, a játék, az olvasás vagy a filmnézés, a beszélgetés vagy a csend.

A járványügyi korlátozások fennállásának idejére ezért számos előnyt biztosítunk internetes boráruházunkban történő vásárlás esetén:

  • Az egyszerűség kedvéért forgalomban lévő borainkat – a Pannonhalmi Infusio ritkaságunk kivételével – egységesen 10%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.
  • A kedvezményes árú palackonkénti vásárláshoz képest is nagyobb, 15% mértékű engedményt építettünk be a könnyű választás jegyében összeállított két vonzó borcsomagunkba: az egyik a legfrissebb tételeink „páros trióját”, a másik pedig az „infúziót és társait” foglalja magába.
  • A szokványosan alkalmazott bruttó 20.000,- Ft helyett már legalább 15.000,- Ft értékű megrendelés is elegendő a díjmentes magyarországi házhozszállításhoz, ráadásul értékétől függetlenül mindkettő típusú futó borcsomagunk ingyenes célbajuttatását vállaljuk.

A megrendeléseket összekészítő, illetve a kiszállításban résztvevő kollégák megtesznek a csomag higiénés kezelése érdekében mindent, ami elvárt, és azt is, ami csak elvárható. Ennek hatékonysága és eredményessége az Önök belátásával és együttműködésével a következők szerint fokozható:

  • A koronavírus időszakára kialakított borválogatásainkat 6 palackos kartonba csomagoljuk. Egyedi összeállítás esetén is javasoljuk a zárt doboz teljes kitöltését.
  • Kérjük tisztelettel, ha tehetik, utánvétel szerinti készpénzes fizetés helyett most a Barion által biztosított átutalási lehetőséget részesítsék előnyben az érintésmentes ügylet érdekében.
  • A megnövekedett kiszállítási forgalom miatt legyenek tekintettel az esetlegesen meghosszabbodó kiszállítási határidő Köszönjük.

 
 

HÁRMAN PÁRBAN

  harman-parban

A csomag tartalma:

A csomag díja ingyenes házhozszállítással: bruttó 12.500,- Ft


 
 

INFUSIO & CO.

  inf_and_co

A csomag tartalma:

A csomag díja ingyenes házhozszállítással: bruttó 23.500,- Ft

 
 

Várszegi Asztrik emeritus főapát a Pannonhalmi Főapátság pincészetének bő tíz évvel ezelőtt megjelent borászati katalógusába írt köszöntőjét a következő ajánlással zárta: „Borunk vidámítsa meg szívüket, teremtsen közösséget családjában és barátai között!”. Úgy érezzük, e mondatnak aligha volt valaha is nagyobb jelentősége és forróbb aktualitása…

Pannonhalma Önökkel.

 
 

PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG pincészete
Kontakt: Illés Tamás marketing- és kereskedelmi vezető
Tel.: +36 96 570 222
Mobil: +36 30 742 7303
E-mail: itx@osb.hu
Web: www.apatsagipinceszet.hu