Skip to main content

Aktuális

Karácsonyi ajándékot Pannonhalmáról

Karácsonyi ajándékot Pannonhalmáról

A szüreti időszak hektikája alább hagyott, a Szent Márton ünnepét övező napokban pedig libaételek csalogató illata tölti be a családi konyhákat és az éttermeket … csaknem észrevétlenül érkezik és már a küszöbön áll a Karácsony!

Napjainkra szinte állandósult a szokás, hogy nemcsak családtagok, barátok, ismerősök ajándékozzák meg egymást e szép keresztény ünnepen, de vállalatok, cégcsoportok, civil szervezetek és egyéb intézmények is meglepik alkalmazottaikat, üzlettársaikat, beszállítóikat és együttműködő partnereiket.

Mindkét esetben apró gesztusról van ugyan szó, mégis segíthet emberi és üzleti kapcsolataink elmélyítésében és ilyenkor kis figyelmességgel is komoly örömet szerezhetünk.

Ehhez szeretnénk ezúton ajánlani a Pannonhalmi Főapátság és a Pannonhalmi Apátsági Pincészet termékeit és szolgáltatásait, amelyek mind-mind monostorunk ezeréves szőlészeti-borászati, gyógyászati és gasztronómiai kultúrájával kötik össze a jelenkor emberét.

A karácsonyi és év végi ünnepek alkalmából különféle ajándékcsomagokat és borválogatásokat is kialakítottunk, hogy az önálló tételeink közül történő választás helyett vagy mellett kész ötletekkel és kedvező árakkal könnyítsük meg a döntést.

Érdeklődés esetén örömmel vesszük web-áruházunk felkeresését és készséggel fogadjuk megkeresését alábbi elérhetőségeinken:

PANNONHALMI APÁTSÁGI PINCÉSZET

Kontakt: Illés Tamás

Tel.: +36-96/570-222

Mobil: +36-30/742-7303

E-mail: itx@osb.hu

Web: www.apatsagipinceszet.hu

Ezúton kívánunk minden Kedves Olvasónknak, Látogatónknak és Vásárlónknak
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt!

Illés Tamás
marketing- és kereskedelmi vezető