Skip to main content

Aktuális

TAVASZ VAN!

A megújulás évszakának beköszöntével teljessé vált a Pannonhalmi Apátsági Pincészet reduktív technológiával készült friss, üde, ropogós borainak palettája, amelyet most egy izgalmas válogatáskarton formájában kínálunk.

A tavaszi kóstolócsomag magában rejt e tételek mindegyikéből egy palackot, amelyek kellemes baráti beszélgetések vagy ünnepélyes alkalmak ideális kiegészítői, szezonális alapanyagokból készült idényfogások tökéletes társai lehetnek, de önmagukban fogyasztva is nagy élményt ígérnek, hiszen kivétel nélkül hordozzák a 2016-os évjárat kiválóságát és közvetítik e csodás évszak illatait-ízeit, hirdetik szépségét.

A 6 palackból álló színes válogatás most kedvezményes áron vásárolható meg az Apátsági Pincészet pannonhalmi borboltjában és az Apátsági Múzeum belső udvarán működő szabadtéri kóstolóteraszán személyesen illetve rendelhető meg internetes áruházunkban kényelmesen online.

Szeretettel: a Pannonhalmi Apátsági Pincészet csapata

 

A csomag tartalma:

 

TOVÁBB AZ AKCIÓHOZ

 

Related News

Látogatás (15)

Pünkösdi pincejárás – 2016. május 14-16.

Ha Pünkösd, akkor újra pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken! A pünkösdi hétvégén, május 14. és 16....

jazzf5

Pannonhalmi Szent Márton Jazzfesztivál

Pannonhalma, 2016. július 1-3. péntek-vasárnap A Pannonhalmi Főapátság az 1996-os millenniuma után ismét kiemelkedő jelentőségű...

viator-apatsagi-etterem-es-borbar-1

Szent Márton-napi csúcsborvacsora

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet november 11-én, pénteken és 12-én, szombaton Szent Márton, a Pannonhalmi Bencés...