Skip to main content

Aktuális

Karácsonyi ajándékot Pannonhalmáról

A szüreti időszak hektikája alább hagyott, a Szent Márton ünnepét övező napokban pedig libaételek csalogató illata tölti be a családi konyhákat és az éttermeket … csaknem észrevétlenül érkezik és már a küszöbön áll a Karácsony!

Napjainkra szinte állandósult a szokás, hogy nemcsak családtagok, barátok, ismerősök ajándékozzák meg egymást e szép keresztény ünnepen, de vállalatok, cégcsoportok, civil szervezetek és egyéb intézmények is meglepik alkalmazottaikat, üzlettársaikat, beszállítóikat és együttműködő partnereiket.

Mindkét esetben apró gesztusról van ugyan szó, mégis segíthet emberi és üzleti kapcsolataink elmélyítésében és ilyenkor kis figyelmességgel is komoly örömet szerezhetünk.

Ehhez szeretnénk ezúton ajánlani a Pannonhalmi Főapátság és a Pannonhalmi Apátsági Pincészet termékeit és szolgáltatásait, amelyek mind-mind monostorunk ezeréves szőlészeti-borászati, gyógyászati és gasztronómiai kultúrájával kötik össze a jelenkor emberét.

Érdeklődés esetén örömmel vesszük web-áruházunk felkeresését és készséggel fogadjuk megkeresését alábbi elérhetőségeinken:

Karácsonyi ajándékot Pannonhalmáról

PANNONHALMI APÁTSÁGI PINCÉSZET
Kontakt: Illés Tamás
Telefon: +36/96/570-222
Mobil: +36/30/742-7303
E-mail: itx@osb.hu
Web: www.apatsagipinceszet.hu


LETÖLTHETŐ MELLÉKLETEK
Pannonhalmi Apátsági Pincészet ajándékajánlata 2016
Pannonhalmi karácsonyi ajánló 2016


Ezúton kívánunk minden 
Kedves Olvasónknak, Látogatónknak és Vásárlónknak
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt!

 


Illés Tamás

marketing- és kereskedelmi vezető