Skip to main content

Aktuális

Elindult a Pannonhalmi Apátsági Pincészet webáruháza!

Kedves Vásárlónk!

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet céljai között régóta szerepel, hogy borászati és idegenforgalmi fejlesztéseink mellett kényelmi szolgáltatásainkat is bővítsük. Örömmel adjuk hírül ezúton, hogy alapos előkészítés után a Pincészet webáruháza megkezdte működését!

Mostantól bárki a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon juthat borainkhoz, hiszen számítógép előtt ülve vagy mobileszközzel a kezében bárhonnan s bármikor leadhatja megrendelését és intézheti a kifizetését, a csomag pedig néhány nap múlva házhoz érkezik, ráadásul bruttó 20.000 Ft feletti rendelés esetén az ország bármely pontjára ingyenes kiszállítással.

Ahogy Pincészetünk újraalapításától fogva mindeddig, úgy ezentúl is a Bortársaság kiváló csapatával mint kizárólagos hazai kereskedőnkkel dolgozunk együtt, ugyanakkor bízunk benne, hogy a webáruházunk adta lehetőséggel sikerül a fogyasztóközönségünk eddiginél is szélesebb köre számára még közelebb hozni borainkat és reméljük, hogy Önt is elégedett új illetve visszatérő internetes vásárlóink között köszönhetjük, hiszen a képlet mostantól lényegesen leegyszerűsödött:

1. lépés: Kosárba → 2. lépés: Pohárba! 🙂

 

 

 

Egészségére!

Illés Tamás
marketing- és kereskedelmi vezető

Related News

jazznyar_01

Kóstolóterasz és vinotéka

Karácsonyi ajándékot Pannonhalmáról

A szüreti időszak hektikája alább hagyott, a Szent Márton ünnepét övező napokban pedig libaételek csalogató...

jazzf5

Pannonhalmi Szent Márton Jazzfesztivál

Pannonhalma, 2016. július 1-3. péntek-vasárnap A Pannonhalmi Főapátság az 1996-os millenniuma után ismét kiemelkedő jelentőségű...